Destiny 2 Season of Dawn: Дата на издаване и времева рамка


Следващият сезон на Destiny 2 е почти приключил и остават само няколко дни за следващата голяма актуализация на съдържанието за играта. Разработчиците, Bungie разкриха, че сезоните на Destiny 2’s Year 3 ще променят света на играта и феновете могат да очакват нови дейности и награди в Destiny 2 сезон 9, заедно с нов сезонен пропуск и сезонни артефакти.


Destiny 2: Season of Dawn ще излезе на 10 декември 2019 г. и точният Season of Dawn ще започне да се случва при редовните часове за нулиране на Destiny 2, които можете да видите точно долу:



• 9:00 PST
• 12:00 (обед) EST
• 17:00 GMT
• 3 ч. Сутринта (11 декември) AEST


Но не забравяйте да завършите дейностите, заниманията и колекционерските предмети вече няма да бъдат достъпни по време на игра, тъй като те няма да бъдат достъпни след края на Сезона на Неумиращите. Долу виждате списъка с дейности и неща, които няма да са налични след края на сезона:

• Обрасла, броня с тематика Vex, автоматична пушка Pluperfect и картечница Temporal Clause (предлага се и в Vex Offensive)

• универсални орнаменти за броня „Phenotype Plasticity“ и орнаменти за оръжия Pluperfect / Temporal Clause


• „За Уей“ Орнаментът на Eriana’s Vow

• Clash of Swords emoteVex Обидна дейност

• Императивни, фалшиви, субективни и адхоративни оръжия


• Сезонният артефакт на The Gate Lord’s Eye и всички модове на артефакти „Undying“ заглавие и печат

• Сезон на безсмъртни сезонни триумфи

• Сезонни куестове на Vanguard, Gambit и Crucible


• Сезон 8: Първо гледане (Vanguard)

• Сезон 8: Keepin ’On (Gambit)

• Сезон 8: Бойни тренировки (Тигел)

• Сезон 8 Комплекти броня „Желязна воля“ на Iron Banner

• Сезон на съоръжението на Undying Eververse (орнаменти за броня, емотикони и др.)

Има много неща, които ще се съчетаят с този сезон на безсмъртните, така че не забравяйте да изпълните тези куестове, за да не пропуснете нищо. Освен това Bungie ще разкрие какво предстои в началото тази седмица. Потокът ще започне в 10:00 PST / 13:00 EST / 18:00 GMT в сряда, 4 декември. Можете да го гледате на живо от канала Bungie’s Twitch и канала Destiny YouTube.